ALPEN PROFI 32

ALPEN PROFI 32 është një bojë akrilike ekonomike për përdorim të jashtëm me veti të mira mbuluese dhe niveluese.

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 9 L, 15 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

ALPEN PROFI 32 është një bojë e cila përdoret në të gjithë muret e jashtëm, të rinj, të vjetër dhe të lyer më parë me bojë me bazë, çimento, gëlqere, si dhe çdo lloj ambienti të jashtëm, fasade me grafiato, fino, stuko, etj, gjithashtu sipërfaqet e betonit të paratrajtuar me astar.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!