Help

        Kontakt

NIKOTINA FARBEN

Bojë për ambjente të brëndëshme

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

Bojë plastike e një cilësie të lartë, me rezistencë të lartë ndaj larjes së vazhdueshme dhe ndaj zverdhjeve si pasojë e tymit, me bazë emulsioni akrilik

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!