Help

        Kontakt

HYDRO DC

Bojë për ambjente të brëndëshme

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 9 L, 15 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

Bojë hidromat me bazë emulsioni akrilik, shumë ekonomike dhe e përshtatshme për përdorim të brendshëm

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!