HYDRO O2

HYDRO O2 është një bojë hidromat për ambjente të brendëshme

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 9 L, 15 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

HYDRO O2 është një bojë hidromat ose ndryshe gëlqere për përdorim të brendshëm me veti shumë të mira mbuluese dhe zbardhuese.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!