Help

        Kontakt

PICASSO J’ADORE

Bojë për ambjente të brëndëshme

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 9 L, 15 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

Bojë plastike ekonomike për përdorim të brendshëm me veti të mira mbuluese dhe niveluese

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!