PICASSO GLÄNZEND VN-51

PICASSO GLÄNZEND VN-51 është një bojë për ambjente të brendëshme

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

PICASSO GLÄNZEND VN-51 është një bojë plastike e një cilësie premium me shkëlqim, me veti shumë të mira mbuluese dhe niveluese

Skeda Teknike

× Përshëndetje!