QUARTZ EFFECT

QUARTZ EFFECT është bojë me rezistencë të lartë ndaj kushteve të ndryshme atmosferike me bazë akrilike dhe përmbajtje rëre kuartzi të një cilësie dhe bardhësie të lartë.

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

Quartz Effect është bojë me rezistencë të lartë ndaj kushteve të ndryshme atmosferike me bazë akrilike. Përdoret në të gjithë muret e jashtëm, të rinj, të vjetër dhe të lyer më parë me bojë me bazë çimento, gëlqere, etj, çdo lloj ambienti të jashtëm, fasadë me grafiato, fino, stuko, etj, gjithashtu për lyerjen e sipërfaqeve të betonit të paratrajtuar me astar.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!