Kategori: Etiketë:

Ceresit CT17

Ceresit CT17 është një astar ose primer sintetik me bazë rezine për depërtim të thellë dhe tharje të shpejtë.

 

Marka

Ceresit

Njësia

Litër

Sasia

10 L

Përshkrimi

Astar ose primer sintetik me bazë rezine për depërtim të thellë dhe tharje të shpejtë.

Vetitë:

  • Përforcues
  • Përdorim në bazamente shumë përthithës
  • Redukton absorbimin
  • Përmirëson ngjitjen e shtresave pasuese
  • Ndotje e ulët (EC 1)

Skeda Teknike

× Përshëndetje!