Kategori: , Etiketë:

Renofix Beton Kontakt 01

Renofix Beton Kontakt 01 –

Astar ngjyrë rozë, i përshkueshëm nga avujt, rezistues ndaj alkaleve, bazuar në disperzimin e rrëshirës sintetike, i destinuar për sipërfaqe të lëmuara betoni, blloqe të lëmuara betoni dhe blloqe ndërtimi. E përmirëson ngjitjen e sipërfaqeve të papërshtatshme për aplikim të drejtpërdrejtë të shtresës bazë. Gjithashtu, përdoret edhe si nënshtresë gjatë ngjitjes së pllakës mbi pllakë betoni. Aplikohet lehtë dhe e barazon porozitetin. Të ruhet në vend të thatë dhe të mbrohet nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e shënuar në paketimin origjinal.

Njësia

Kovë

Sasia

3 KG, 10 KG, 20 KG

Marka

Renova

Përshkrimi

Renofix Beton Kontakt 01 –

Astar ngjyrë rozë, i përshkueshëm nga avujt, rezistues ndaj alkaleve, bazuar në disperzimin e rrëshirës sintetike, i destinuar për sipërfaqe të lëmuara betoni, blloqe të lëmuara betoni dhe blloqe ndërtimi. E përmirëson ngjitjen e sipërfaqeve të papërshtatshme për aplikim të drejtpërdrejtë të shtresës bazë. Gjithashtu, përdoret edhe si nënshtresë gjatë ngjitjes së pllakës mbi pllakë betoni. Aplikohet lehtë dhe e barazon porozitetin. Të ruhet në vend të thatë dhe të mbrohet nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e shënuar në paketimin origjinal.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!