Kategori: Etiketë:

Ceresit CT174

Ceresit CT174 është një grafiato silikat-silikoni, stukturë e plotë

 

Marka

Ceresit

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Përshkrimi

CT 174 është një grafiato silikat-silikoni, stukturë e plotë

Vetitë:

  • Aplikim i shpejtë për makineri
  • Konsum i ulët afërsisht 1,5 kg / m2
  • E përkryer për objektet e mëdha dhe të vogla
  • Rezistent ndaj dëmtimit
  • Rezistent ndaj kushteve të motit
  • Stabilitet i lartë i ngjyrave të natyrës

Skeda Teknike

× Përshëndetje!