Kategori:

Ceresit CT60

Ceresit CT60 është një grafiato akrilike, strukturë e plotë, si për ambiente brenda apo edhe jashtë.

Marka

Ceresit

Njësia

Kovë

Sasia

25 KG

Përshkrimi

Ceresit CT60 është një grafiato akrilike, strukturë e plotë, si për ambiente brenda apo edhe jashtë.

Vetitë:

  • Rezistent ndaj motit me përthithshmëri të ulët e elasticitet të lartë
  • I përshkueshëm nga avulli dhe rezistent ndaj dëmtimeve
  • Formula BioProtect – rezistente ndaj algave dhe mykut
  • I aplikueshëm me makinë
  • Në dispozicion në paleta e plotë e ngjyrave Ceresit Colours of Nature®

Skeda Teknike

× Përshëndetje!