Ceresit CT80

Ceresit CT80 është nje ngjitës/kollë e projektuar si një element i sistemit termoizolues të jashtëm  (ETICS). Ceresit CT80 përdoret në polisterol (EPS ose XPS) dhe lesh guri, për aplikimin e shtresës mbrojtëse përfocuese, në termoizolimini e objekteve të sapondërtuara si edhe objekteve të vjetra që rikonstruktohen.

Marka

Ceresit

Përshkrimi

Ceresit CT80 është nje ngjitës/kollë e projektuar si një element i sistemit termoizolues të jashtëm  (ETICS).

Skeda Teknike

× Përshëndetje!