DECORTEX

DECORTEX është një grafiao ose veshje dekorative e gatshme për përdorim me bazë Silikat-Silikoni.

Njësia

Kovë

Sasia

25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

Veshje dekorative e gatshme për përdorim me bazë Silikat-Silikon që shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve të brendshme. Eshtë një produkt ekologjikisht i testuar. I prodhuar në bazë të teknologjisë HTT (Hörman Transpirant Tecnology) që bën të mundur ajrosjen e murit dhe parandalimin e mykut. Falë formulës së re me përmbajtje fibrash sintetike dhe adetivë special, ky produkt nuk lejon plasaritjet dhe nuk lejon që papastërtitë të unifikohen me të, kështu që arrin të vetëpastrohet shumë lehtë.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!