DW 3000 PLUS

DW 3000 PLUS është një kollë ose ngjitës me bazë çimento dy komponentësh shumë fleksibël për ngjitjen e pllakave qeramike, porcelan, etj në sipërfaqe të vështira.

Ngjyra

E Bardhë

Njësia

Bidon, Thes

Sasia

6.75 L, 25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

DW 3000 PLUS përdoret për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelani, pllaka të dimensioneve të ndryshme në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllaka të vjetra, etj Ky produkt është i përshtatshëm për brenda dhe jashtë. DW 3000 PLUS gjithashtu mund të aplikohet në sipërfaqe të deformueshme si pllaka gipsi, druri, apo dysheme me ngrohje qendrore për shkak të komponentit B, i cili përmirëson parametrat teknike të ngjitës.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!