DW URBAN 40 GRI / I BARDHE

DW URBAN 40 Ngjitës me bazë çimento, fleksibël për ngjitjen e pllakave qeramike, porcelan, etj.

Ngjyra

E Bardhë, Gri

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

DW URBAN 40 përdoret për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelani, pllaka të dimensioneve të ndryshme në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllaka të vjetra, etj. Kjo është e përshtatshme për brenda dhe jashtë. DW URBAN 40 gjithashtu mund të aplikohet në sipërfaqe të deformueshme si pllaka gipsi, druri, apo dysheme me ngrohje qendrore kur bëhet përforcimi I tij me adetivin FLEXIT, adetiv që përmirëson parametrat teknike të ngjitës.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!