DW CONEXION 77

DW CONEXION 77 është një ngjitës në formë pluhuri i përforcuar me fibra për realizimin e sistemeve termoizoluese ETICS.

Ngjyra

E Bardhë, Gri

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

DW CONEXION 77 shërben për ngjitjen e të gjithë tipeve të paneleve që përdoren zakonisht për realizimin e sistemeve termoizolues kapotë, si panele polisteroli, poliuretani, grafiti, fibra minerale në mure
tulle, betoni ose llaçi me bazë çimento. DW CONEXION77 është material i parapërgatitur me ngjyrë Gri, me bazë çimento Portland me cilësi të lartë, rërë guri karbonatik me granulomentri të seleksionuar,
rezina sintetike dhe adetivë specialë, të cilët përmirësojnë punueshmërinë, ngjitshmërinë në sipërfaqe të vështira dhe rrisin hidrofobicitetin e llaçit të forcuar ndaj shirave.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!