Këndore Plastike me Rrjetë Eco

Ele këndore pvc me rrjetë qelqi 10*10cm nga të dyja krahët.

Njësia

Copë

Sasia

2.5ml

Përshkrimi

Ele këndore pvc me rrjetë qelqi 10*10cm nga të dyja krahët. Përdoret për drejtimin e këndeve dhe për bashkimin e sistemit termik në kënde.

Specifikime Teknike

× Përshëndetje!