RENOFIX 370

RENOFIX 370 është një grafiato minerale për brenda dhe jashtë. Suva strukturale minerale për fasada dhe për sipërfaqe të brendshme, të suvatuara me suva bazë dhe suva për termoizolim. Produkt ekologjik me ngjyrë të bardhë, i bërë me gëlqere të hidratuar, çimento të bardhë dhe rërë mermeri të bardhë me granulacione të ndryshme. Nënshtresa nga suvatë themelore duhet të jetë plotësisht e thatë dhe e pastër. Çdo thes 25 kg përzihet me 6,3-6,7 litra ujë. Trashësia e shtresës varet nga granulacioni. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Renova

Madhësia e kokrrizës

1.5mm, 1mm, 2mm, 3mm

Përshkrimi

RENOFIX 370 është një grafiato minerale për brenda dhe jashtë. Suva strukturale minerale për fasada dhe për sipërfaqe të brendshme, të suvatuara me suva bazë dhe suva për termoizolim. Produkt ekologjik me ngjyrë të bardhë, i bërë me gëlqere të hidratuar, çimento të bardhë dhe rërë mermeri të bardhë me granulacione të ndryshme. Nënshtresa nga suvatë themelore duhet të jetë plotësisht e thatë dhe e pastër. Çdo thes 25 kg përzihet me 6,3-6,7 litra ujë. Trashësia e shtresës varet nga granulacioni. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!