DW FIRE

DW FIRE është llaç zjarrdurues me bazë çimento, rezinash sintetike dhe adetivë special për ambjente me temperaturë të lartë.

Ngjyra

Gri

Njësia

Qese, Thes

Sasia

5 KG, 25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

DW FIRE është një pluhur çimentoz për ambiente me temperaturë të lartë dhe me rezistencë të lartë mekanike, për mbushje me trashësi deri 20 mm shtresë, nuk tkurret dhe nuk krijon plasaritje. Ofron punueshmëri të lartë, ngjitshmëri, rezistencë ndaj temperaturave dhe goditjeve. Për arsye të lidhjeve hidraulike, të polimereve të posaçme, të inerteve të përzgjedhura dhe të fibrave sintetike që përmban, nuk çahet dhe nuk rrëshket në trashësi të mëdha.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!