DW 2000 GRI / I BARDHE

DW 2000 është një kolle ose ngjitës me bazë çimento, fleksibël për ngjitjen e pllakave qeramike, porcelan, etj.

Ngjyra

E Bardhë, Gri

Njësia

Qese, Thes

Sasia

5 KG, 25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

DW 2000 përdoret për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelan, pllaka të dimensioneve të ndryshme në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllaka të vjetra, etj Ky produkt është i përshtatshëm për brenda dhe jashtë. DW 2000 gjithashtu mund të aplikohet në sipërfaqe të deformueshme si pllaka gipsi, druri, apo dysheme me ngrohje qendrore kur bëhet përforcimi i tij me  detivin FLEXIT, adetiv që përmirëson parametrat teknike të ngjitës.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!