DW URBANLIGHT 40

DW URBANLIGHT 40 është një ngjitës me bazë çimento i lehtësuar, fleksibël, për ngjitjen e pllakave qeramike, porcelan, etj, me veti hapjeje të përmirësuar.

Ngjyra

E Bardhë

Njësia

Thes

Sasia

15 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

DW URBANLIGHT 40 përdoret për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelani, pllaka të dimensioneve të ndryshme në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllakave të vjetra, etj. Ky produkt është i përshtatshëm për brenda dhe jashtë. DW URBANLIGHT 40 gjithashtu mund të aplikohet në sipërfaqë të deformueshme si pllaka gipsi, druri, apo dysheme me ngrohje qendrore për shkak të parametrave teknike të ngjitësit.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!