DW VETROSYSTEM

DW VETROSYSTEM është një ngjitës për realizimin e ngjitjes dhe mbushjen e fugave në muret me tulla xhami.

Ngjyra

E Bardhë

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

Përdoret për ngjitjen e tullave të xhamit në mur vertikal në ambjente të brendshme dhe të jashtme.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!