RENOFIX 15 W

RENOFIX 15 është një kollë ose ngjitës për pllaka qeramike, pllaka guri natyror për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme, mure dhe dysheme. Përdoret në sipërfaqet e suvatuara, sipërfaqet e betonit dhe Gipskarton pllaka. Përmbajtja e një thesi 25 kg përzihet me 6,3 -6,7 litra ujë të pastër. Nënshtresat me shumë absorbim paraprakisht duhet të trajtohen me një shtresë adekuate. Kohëzgjatja për punë: 3 orë. Niveloni materialin me pjesën e rRrafshët të mistrisë, kurse me anën e dhëmbëzuar krijoni trashësinë e njëjtë të shtresës. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Njësia

Thes

Sasia

20 KG, 25 KG

Marka

Renova

Përshkrimi

RENOFIX 15 është një kollë ose ngjitës për pllaka qeramike, pllaka guri natyror për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme, mure dhe dysheme. Përdoret në sipërfaqet e suvatuara, sipërfaqet e betonit dhe Gipskarton pllaka. Përmbajtja e një thesi 25 kg përzihet me 6,3 -6,7 litra ujë të pastër. Nënshtresat me shumë absorbim paraprakisht duhet të trajtohen me një shtresë adekuate. Kohëzgjatja për punë: 3 orë. Niveloni materialin me pjesën e rRrafshët të mistrisë, kurse me anën e dhëmbëzuar krijoni trashësinë e njëjtë të shtresës. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!