FKD-S THERMAL

FKD-S Thermal është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve të forta.

Trashësia

30mm, 50mm, 80mm, 100mm, 120mm

Marka

Knauf Insulation

Përshkrimi

Pllaka izoluese për fasadën kontaktuese. FKD-S Thermal është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve të forta. Produkti e ka karakteristikën e përmirësuar termike, vlerën më të ulët të koeficientit të përçueshmërisë termike, e cila siguron mbrojtjen më të mirë termike të objektit.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!