Pllaka Sonicboard 12.5mm

Pllaka gipsi me mbrojtje të shtuar të zërit.

Njësia

Marka

Knauf

Përshkrimi

Siguron mbrojtje më të lartë të zërit në sistemet e ndërtimit të thatë. Rritja e 20% në sistemet standarde
Rritja e dendësisë për izolim më të mirë të zërit dhe ngarkesa më të larta
Transport i lehtë dhe logjistikë
Manovrim i shpejtë dhe i lehtë
Pllakë jo e djegshme
Prodhuar si tip D sipas standardit MKS EN 520

Skeda Teknike

× Përshëndetje!