Profil Fillestar Alumini 50mm

Profil fillestar alumini për sistemin termik 50mm.

Njësia

Copë

Sasia

2.5ml

Marka

Knauf

Përshkrimi

Profil që përdoret kur fillon sistemi termik dhe në bashkimin me xoklaturen.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!