FLIESEN FARBE F20

FLIESEN FARBE F20 ësht një bojë e përshtatshme për përdorim të jashtëm, kryesisht për lyerjen e tjegullave

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

FLIESEN FARBE F20 është një bojë e përshtatshme për lyerjen e tjegullava dhe skajet e tyre të betonit.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!