HOMESEAL LDS SOLIFIT 1

Homeseal LDS SOLIFIT-1 është një shirit ngjitës i cili përdoret zakonisht në sistemet e ndërtimit të thatë.

Marka

Knauf Insulation

Përshkrimi

Homeseal LDS SOLIFIT-1 është shirit ngjitës me ngjitje të njëanshme i cili siguron lidhjen shumë të mirë me membranat Homeseal LDS dhe puthitet shkëlqyeshëm për ipërfaqet e ndryshme nga - metali, druri, tulla, sipërfaqet e pastra të betonit dhe pllakat OSB.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!