Help

        Kontakt

KLEBESPACHTEL

Ngjitës dhe rrafshues në formë pluhuri per sistemet e termoizolimit me polisterol.

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Knauf

Përshkrimi

Perdoret per ngjitjen dhe rrafshimin e te gjitha llojeve te sistemeve termike me polisterol Eps. Pergatitet dhe aplikohet lehtesisht.

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!