PICASSO CLASSIC VN-35 ULTRA WHITE

PICASSO CLASSIC VN-35 është një bojë për ambjente të brëndëshme

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

Bojë plastike e një cilësie premium e prodhuar me teknologjinë më të avancuar “One Coat” me rezistencë të lartë ndaj larjes së vazhdueshme dhe veti superiore
mbuluese me bazë emulsioni PVA-VEOVA

Skeda Teknike

× Përshëndetje!