Help

        Kontakt

ISOFARBEN W95

Bojë akrilike e një cilësie të lartë, me rezistencë të lartë ndaj kushteve të ndryshme atmosferike dhe me efekt termoizolues me bazë emulsioni akrilik.

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

Përshkrimi

Përdoret në të gjithë muret e jashtëm, të rinj, të vjetër dhe të lyer më parë me bojë me bazë çimento, gelqere, etj, çdo lloj ambienti të jashtëm, fasade me fino, stuko, etj, gjithashtu për lyerjen e sipërfaqeve të betonit të paratrajtuar me astar.

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!