GRAFIATO ACRYL

ACRYL ëshë një grafiato ose veshje dekorative e gatshme për përdorim që shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve të brendshme.

Njësia

Kovë

Sasia

25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

I përshtatshëm për krijimin e veshjeve dekorative me cilësi mjaft të mirë hidroizoluese, ngjitëse dhe elastike. Përdoret edhe për krijimin e veshjeve dekorative mbi sipërfaqe të mbushura me llaç themelor
termoizolues të cilët paraprakisht janë rrafshuar me TECNOFIX ose CONEXION 99 në sistemet e termoizolimit pasi është trajtuar me TECNOFIX LIQUID.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!