RENOFIX 740

RENOFIX 740 është një grafiato minerale me ngjyrë për jashtë dhe brenda.

Material modern ndërtimi me cilësi të lartë. Suva përfundimtare me strukturë të imët për fasada dhe sipërfaqe të brendshme. Ka përshkueshmëri të lartë avulli, është produkt ekologjik, i pigmentuar me ngjyrë të pastër e të qartë, i përbërë nga gëlqerja e hidratuar, çimentoja e bardhë dhe rëra e mermerit të bardhë. Një thes prej 25 kg. përzihet me 6,36,7 litra ujë të pastër. Materiali duhet të jetë pa toptha. Pas kohëzgjatjes prej 10 minutave materiali përzihet sërish. Nënshtresa duhet patjetër të jetë e thatë dhe e pastër, e niveluar mirë me Renofix 50 Weiss / Renofix 18. Trashësia e shtresës varet nga mvaret nga trashësia e granulacionit. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Renova

Madhësia e kokrrizës

2mm, 3mm

Përshkrimi

RENOFIX 740 është një grafiato minerale me ngjyrë për jashtë dhe brenda.

Material modern ndërtimi me cilësi të lartë. Suva përfundimtare me strukturë të imët për fasada dhe sipërfaqe të brendshme. Ka përshkueshmëri të lartë avulli, është produkt ekologjik, i pigmentuar me ngjyrë të pastër e të qartë, i përbërë nga gëlqerja e hidratuar, çimentoja e bardhë dhe rëra e mermerit të bardhë. Një thes prej 25 kg. përzihet me 6,36,7 litra ujë të pastër. Materiali duhet të jetë pa toptha. Pas kohëzgjatjes prej 10 minutave materiali përzihet sërish. Nënshtresa duhet patjetër të jetë e thatë dhe e pastër, e niveluar mirë me Renofix 50 Weiss / Renofix 18. Trashësia e shtresës varet nga mvaret nga trashësia e granulacionit. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!