GRAFIATO 1, 2, 3

Grafiato që shërben si veshje dekorative që shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve të brendshme.

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

GRAFIATO është i përshtatshëm për krijimin e veshjeve dekorative me cilësi mjaft të mira hidroizoluese ngjitëse dhe elastike. Përdoret dhe për krijimin e veshjeve dekorative mbi sipërfaqe të mbushura me llaç çimento ose llaç themelor termoizolues të cilët paraprakisht është rrafshuar me Tecnofix ose një nga produktet e linjës DW Conexion. Gjithashtu përdoret në sistemet e jashtme termoizoluese si veshje dekorative.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!