NATURBOARD VENTACUSTO ALU

NaturBoard VENTACUSTO është pllakë kompakte me shtrese alumini nga nje krah nga leshi i gurit, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve gjysmë të forta.

Njësia

Sasia

1

Trashësia

30mm, 50mm

Marka

Knauf Insulation

Përshkrimi

Pllaka izoluese për fasadat e ventiluara, veshjet e mureve dhe muret ndarëse me karakteristika të përforcuara akustike-absorbuese. Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, i papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!