DECOR SILEX

DECOR SILEX është një grafiato ose veshje dekorative e gatshme për përdorim.

Njësia

Kovë

Sasia

25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

Veshje dekorative e gatshme për përdorim që shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve të brendshme me bazë silikoni. Është një produkt ekologjikisht i testuar. I prodhuar në bazë të teknollogjisë HTT (Hörman Transpirant Tecnology) që bën të mundur ajrosjen e murit dhe parandalimin e mykut. Falë formulës së re me përmbajtje fibrash sintetike dhe adetivë special ky produkt nuk lejon plasaritjet dhe nuk lejon
që papastërtitë të unifikohen me të, keshtu që arrin të vetëpastrohet shumë lehtë.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!