NATURBOARD VENTI

NaturBoard VENTI është pllakë kompakte nga leshi i guri, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve gjysmë të forta.

Njësia

Sasia

1

Trashësia

50mm, 80mm, 100mm

Marka

Knauf Insulation

Përshkrimi

Pllaka izoluese për muret sanduiç dhe fasadat e ventiluara. Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, i papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!