Kategori: , Etiketë:

Neopal ECO

SUPER NEOPAL ECO është një bojë ekologjike emulsioni mat me cilësi super premium për përdorim të brendshëm. Është i çertifikuar nga AFNOR dhe plotëson kriteret e Bordit të Eco-Label të Bashkimit Evropian (European Union Eco-Label Board). Kjo është një bojë pa amoniak dhe nuk përmban substanca të rrezikshme, si metale të rënda, hidrokarbure aromatike dhe nuk ndot mjedisin. Është absolutisht i sigurt për përdorim, kontribuon në një cilësi më të mirë të ajrit të brendshëm (Rregullorja franceze VOC A+) dhe është ideale për të gjitha zonat e brendshme. Ka fuqi maksimale përthithje, shpejtësi të lartë përhapjeje, bardhësi superiore dhe nuanca të gjalla me qëndrueshmëri ngjyrash të qëndrueshme, me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj larjes së shpeshtë (klasa 1 EN 13300). Është i përshtatshëm për suva, gips, beton, tulla, dru. Karakterizohet nga ngjitje e fortë dhe tharje të shpejtë. Ka veti të shkëlqyera nivelimi dhe siguron një përfundim të bukur mat.

Njësia

Kovë

Sasia

0.75 L, 0.97 L, 2.9 L, 9.7 L, 1 L, 3 L, 10 L

Marka

Vivechrom

Baza

D, P, T, W

Përshkrimi

SUPER NEOPAL ECO është një bojë ekologjike emulsioni mat me cilësi super premium për përdorim të brendshëm. Është i çertifikuar nga AFNOR dhe plotëson kriteret e Bordit të Eco-Label të Bashkimit Evropian (European Union Eco-Label Board). Kjo është një bojë pa amoniak dhe nuk përmban substanca të rrezikshme, si metale të rënda, hidrokarbure aromatike dhe nuk ndot mjedisin. Është absolutisht i sigurt për përdorim, kontribuon në një cilësi më të mirë të ajrit të brendshëm (Rregullorja franceze VOC A+) dhe është ideale për të gjitha zonat e brendshme. Ka fuqi maksimale përthithje, shpejtësi të lartë përhapjeje, bardhësi superiore dhe nuanca të gjalla me qëndrueshmëri ngjyrash të qëndrueshme, me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj larjes së shpeshtë (klasa 1 EN 13300). Është i përshtatshëm për suva, gips, beton, tulla, dru. Karakterizohet nga ngjitje e fortë dhe tharje të shpejtë. Ka veti të shkëlqyera nivelimi dhe siguron një përfundim të bukur mat.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!