Pllaka Aquapanel Indoor 12.5mm

Pllaka Aquapanel Indoor 12.5mm është pllakë e papërshkueshme nga uji me bërthamë çimentoje Portland dhe argjilë në të dy anët, e përforcuar me një rrjetë të fibrave polimer. Për mbrojtje të përhershme nga lagështia dhe uji në dhoma të tilla si pishina, dushe kolektive, sauna, etj.

Njësia

Marka

Knauf

Përshkrimi

Muret e bëra me pllaka të brendshme Aquapanel® janë jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe mbajnë ngarkesën, dhe arkitektët kanë mundësinë të krijojnë dhe projektojnë lirisht dhomat "jashtëzakonisht të lagura" në ndërtesa. Për më tepër, Aquapanel® Indoor ofron përparësi të konsiderueshme për sa i përket mbrojtjes nga zëri dhe mbrojtjes nga zjarri (klasa e mbrojtjes nga zjarri A1 sipas DIN 4102).

Skeda Teknike

× Përshëndetje!