Pllakë Gipsi e Bardhë GKB 6.5mm

Pllakë gipsi fleksibël për krijimin e sipërfaqeve të rrumbullakosura.

Njësia

Marka

Knauf

Përshkrimi

Pllakë gipsi fleksibël për krijimin e sipërfaqeve të rrumbullakosura. Ideale për veshjen e kolonave rrethore, për kalimet rrethore midis tavaneve të niveleve të ndryshme, për papafingo rrethore ose mure ndarëse rrethore dhe ekranet.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!