Upa PVC me Gozhdë Metalike 120mm

Upa PVC me gozhdë metalike për sistemin termik 120mm.

Njësia

Copë

Marka

Knauf

Përshkrimi

Përdoret në fiksimin e sistemeve termike, kryesisht në sipërfaqe betoni dhe në sistem me pambuk mineral prej guri.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!