Pllakë Gipsi kundër lagështirës GKBI

Pllaka gipsi, bërthama dhe kartoni i të cilave janë posaçërisht kundër thithjes së lagështisë.

Njësia

Trashësia

12.5mm, 15mm

Marka

Knauf

Përshkrimi

Banjat, tualetet dhe kuzhinat, ku ka periudha të shkurtra lagështie. Niveli i integruar i impregnimit nuk kërkon përdorimin e hidroizolimit në të gjithë sipërfaqen e pllakave.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!