Rrjetë me Fibra Qelqi 160 gr/m2 Knauf

Rrjetë me fibra qelqi 160 gr/m2. Kjo rrjetë shërben tek sistemet e termoizolimit të fasadës (ETICS)

Njësia

Copë

Sasia

50m²

Marka

Knauf

Përshkrimi

Përdoret në të gjitha sistemet termike për të përforcuar shtresën përfundimtare që mbulon panelin termioizolues EPS, XPS dhe lesh guri.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!