Help

        Kontakt

Profil APU për Dyer dhe Dritare

Profil APU për dyer dhe dritare me shirit vetëngjitës.

Njësia

Copë

Sasia

2.4ml

Marka

Knauf

Përshkrimi

Përdoret në bashkimin e sistemin termik me derën dhe dritaren dhe mundëson shmangjen e plasaritjeve.

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!