DECOQUARTZ

DECOQUARTZ është një veshje dekorative që shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve të brendshme.

Njësia

Kovë

Sasia

25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

DECOQUARTZ është i përshtatshëm për krijimin e veshjeve dekorative me cilësi mjaft të mira hidroizoluese ngjitëse dhe elastike. Përdoret dhe për krijimin e veshjeve dekorative mbi sipërfaqe të mbushura me llaç çimento ose llaç themelor termoizolues të cilët paraprakisht është rrafshuar me Tecnofix ose një nga produktet e linjës DW Conexion.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!