Kategori: , Etiketë:

Renova S.A.P

Renvoa S.A.P Llaç ësht një grafiato ose akrilik dekorativ shumë cilësor, shtresë përfundimtare. Përzierje e gatshme për përdorim të menjëhershëm dhe në granulacione të ndryshme, me teksturë në dy variante V & R. I përshtatshëm për të gjitha llojet e fasadave. Përdoret si llaç përfundimtar dekorativ për të gjitha sipërfaqet e suvatuara me suva gëlqereje e çimentoje, sistemet izoluese te fasadat e polystirolit dhe leshit të gurit. I lehtë për përpunim. Karakterizohet nga qëndrueshmëria e lartë, përshkueshmëria e avullit, papërshkueshmëria nga uji. Është rezistues ndaj ndikimeve atmosferike dhe nga rrezatimi UV. Karakterizohet me mbulim të shkëlqyer për m2. Ruajeni në vend të thatë dhe mbrojeni nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e shënuar në ambalazhimin origjinal.

Njësia

Kovë

Sasia

25 KG

Marka

Renova

Përshkrimi

Renvoa S.A.P Llaç ësht një grafiato ose akrilik dekorativ shumë cilësor, shtresë përfundimtare. Përzierje e gatshme për përdorim të menjëhershëm dhe në granulacione të ndryshme, me teksturë në dy variante V & R. I përshtatshëm për të gjitha llojet e fasadave. Përdoret si llaç përfundimtar dekorativ për të gjitha sipërfaqet e suvatuara me suva gëlqereje e çimentoje, sistemet izoluese te fasadat e polystirolit dhe leshit të gurit. I lehtë për përpunim. Karakterizohet nga qëndrueshmëria e lartë, përshkueshmëria e avullit, papërshkueshmëria nga uji. Është rezistues ndaj ndikimeve atmosferike dhe nga rrezatimi UV. Karakterizohet me mbulim të shkëlqyer për m2. Ruajeni në vend të thatë dhe mbrojeni nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e shënuar në ambalazhimin origjinal.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!