Rrjetë me Fibra Qelqi 160 gr/m2 Eco

Rrjetë me Fibra Qelqi e tipit alkaline e markës Eco 160 gr/m².

Njësia

Copë

Sasia

50m²

Përshkrimi

Përdoret në të gjitha sistemet termike për të përforcuar shtresën përfundimtare që mbulon panelin termioizolues EPS, XPS dhe lesh guri.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!