SKU: N/A Kategori: , Etiketë:

SAUBER LACK

SAUBER LACK është ojë me bazë silikoni një komponentëshe, e projektuar për përdorim mbi betonin e varfër ose sipërfaqet e betonit dhe çelikut të lyera më parë.

Njësia

Kovë

Sasia

3 L, 10 L

Marka

Deutsch Color

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Përshkrimi

Bojë me bazë siloksani një komponentëshe, e projektuar për përdorim mbi betonin e varfër ose sipërfaqet e betonit dhe çelikut të lyera më parë

Skeda Teknike

× Përshëndetje!