WEBERCOL GRESS G

WEBERCOL GRESS G është një kollë ose ngjitës gri për pllaka porcelan dhe gur natyror.

Ngjyra

Gri

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Weber

Përshkrimi

Webercol gress G është një ngjitës i parapregatitur me bazë çimentoje Portland gri, inertesh të përzgjedhura dhe aditivësh specifikë që përmirësojnë ngjitjen dhe punueshmërinë.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!