WEBERCOL SMART G

WEBERCOL SMART G është ngjitës gri për shtrimin e pllakave në ambiente të brendshme

Ngjyra

Gri

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Weber

Përshkrimi

Webercol smart G është një ngjitës i parapërgatitur me bazë çimentoje Portland gri, inertesh tëpërzgjedhura dhe aditivësh specifikë që përmirësojnë ngjitjen dhe punueshmërinë.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!